Karierni center Univerze v Mariboru predstavlja spremljevalno in neobvezujočo, a s strani študentov nepogrešljivo aktivnost in podporo vsem vidikom razvoja kariere in iskanja zaposlitve. Karierni center UM ponuja raznovrstne aktivnosti za študente, diplomante in delodajalce in bo med drugim spremljal diplomante in njihovo zaposljivost. Za študente Fakultete za energetiko so svetovalci Kariernega centra UM na voljo v času uradnih ur, v okviru katerih se izvaja individualno oz. skupinsko karierno svetovanje.

 

Za posamezen termin se je potrebno predhodno najaviti prek e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Individualno svetovanje se bo izvedlo le v primeru zadostnega števila prijav, o čemer boste obveščeni s strani kontaktne osebe Kariernega centra UM.

 

Objave

 

18. 4. 2017
4. karierna tržnica v živo, 20. 4. 2017, Rektorat Univerze v Mariboru
Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že četrto leto zapored prireja dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. Dogodek 4. karierna tržnica v živo študentom in diplomantom UM ter iskalcem zaposlitve omogoča priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci. Program 4. karierne tržnice v živo
Za udeležbo na kariernem sejmu pa je potrebna prijava preko spletne strani Kariernega centra Univerze v Mariboru, kar najdete tukaj.

 

7.2.2017

Podjetje Termo Shop išče absolventa ali študenta višjega letnika strojne ali elektro smeri za pomoč pri vodenju projektov na področju strojnih inštalacij. Zaželene so izkušnje iz Acad, Office, splošna računalniška razgledanost, odlične komunikacijske sposobnosti ter izpit B kategorije. Preberite več....

 

26.1.2017
PETROL, D.D., LJUBLJANA objavlja prosto delovno mesto
TRŽNIK ZA TRŽENJE ENERGETSKIH IN OKOLJSKIH PROJEKTOV
Prijave z življenjepisom pošljite najkasneje do 5.2.2017.
http://www.petrol.si/o-podjetju/o-petrolu/zaposlovanje/prosta-delovna-mesta

 

V nadaljevanju posredujemo nekaj koristnih povezav:

 

https://esvetovanje.ess.gov.si/
www.europass.si/files/userfiles/europass/CVji/Europass-CV-student%20-SL.pdf
http://www.ess.gov.si/ncips/cips/opisi_poklicev
https://esvetovanje.ess.gov.si/KaksenSem/OsebnostneLastnosti/VprasalnikOsebnostneLastnosti/
http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/delodajalci_z_negativnimi_referencami
https://sl-si.facebook.com/KarierniCenterUM
https://kc.um.si/

 

Na spletni strani KCUM je osvežena »Karierna tržnica«. V Karierni tržnici lahko študenti oddajo svojo kratko predstavitev, ki bo vidna potencialnim delodajalcem, pregledajo aktualno ponudbo prostih delovnih mest, praktičnih usposabljanj ter tem seminarskih/diplomskih/magistrskih/doktorskih nalog. Na dogodke KC UM se študenti in diplomanti UM prijavljajo z digitalno identiteto UM.

Tags: Edit tagsSplošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike