Karierni center FE UM

Obveščamo vas, da je še vedno odprt razpis za »Najboljše inovacije Posavja 2022«. Vse podrobnosti o razpisu so na voljo na povezavi: https://www.gzs.si/posavska_gzk/Novice/ArticleId/82328/inovacije-posavja-2022-razpis-je-odprt

 

Rok za prijavo(e) poteče v petek, 15. aprila 2022.

 

 

Predstavljamo vam uspešno zgodbo našega diplomanta Seudina Softića, ustanovitelja podjetja Autotech -> podjetja, ki je specializirano za uvajanje avtomatizacije in robotizacije v podjetjih. Zanimiv članek o njegovih začetkih si lahko preberete tukaj.

 

 

Obveščamo vas, da je Iskra, d.o.o., razpisala kadrovske štipendije. Več...

 

 

Elektro Maribor k sodelovanju vabi zainteresirane kandidate za študentsko delo, in sicer za pomoč v procesih, ki so povezani z izdajo soglasij za priključitev samooskrbnih elektrarn na omrežje. Predvideno je, da se delo opravlja več mesecev (najmanj 3 mesece), fleksibilen delovni čas (zaželen čas dela je pretežno dopoldan, možno tudi ob sobotah dopoldne), lokacija dela Maribor.

V hitro rastočem podjetju JB energija d.o.o. ponujamo študentom Fakultete za energetiko delo z možnostjo nadaljnje zaposlitve. Dela bodo potekala pretežno v Sloveniji ter delno na Hrvaškem. Več o obsegu dela si lahko preberete tukaj.

 

 

Karierni center FE UMSplošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike