Podjetje JB energija d.o.o.vabi k sodelovanju kandidate za delo na področju obnovljivih virov energije. Ponujajo študentsko delo z možnostjo redne zaposlitve. Več o pogojih in samem delu si lahko preberete tukaj. Življenjepis in motivacijsko pismo pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Podjetje Telem d.o.o. razpisuje prosto delovno mesto, lokacija maribor. Več si lahko preberete tukaj. Vsi zainteresirani pošljite svojo prošnjo na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Deloitte objavlja prosto delovno mesto za Svetovalca/višjega svetovalca za področje energija in viri. Vse podrobnosti glede zahtevanih znanj in spretnosti so navedene tukaj. Zainteresirane kandidate vabimo, da pošljete prijavo (CV in motivacijsko pismo) na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Elektro Maribor k sodelovanju vabi zainteresirane kandidate za študentsko delo, in sicer za pomoč v procesih, ki so povezani z izdajo soglasij za priključitev samooskrbnih elektrarn na omrežje. Predvideno je, da se delo opravlja več mesecev (najmanj 3 mesece), fleksibilen delovni čas (zaželen čas dela je pretežno dopoldan, možno tudi ob sobotah dopoldne), lokacija dela Maribor.

V hitro rastočem podjetju JB energija d.o.o. ponujamo študentom Fakultete za energetiko delo z možnostjo nadaljnje zaposlitve. Dela bodo potekala pretežno v Sloveniji ter delno na Hrvaškem. Več o obsegu dela si lahko preberete tukaj.

 Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike