Vodilno svetovno kemijsko podjetje BASF tudi v letu 2022 podpira ideje zagonskih podjetij, ne glede na njihovo stopnjo razvoja, ter ideje inovatorjev, vključno z idejami najuglednejših raziskovalcev in študentov iz Slovenije.

 

BASF Innovation Hub 2022 se bo osredotočil na ideje, povezane z okoljskim izzivom današnjega časa – z obnovljivi viri energije, ki se nanašajo na vsaj eno od naslednjih tem:

  1. čista energija,
  2. pametni prevoz in 
  3. strategije »Od kmetije do vilic«.

Države, ki so povabljene k sodelovanju, so: Avstrija in Madžarska (skupni lokalni dogodek); Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Srbija, Slovenija (skupni lokalni dogodek); Bolgarija, Grčija, Češka in Slovaška (skupni lokalni dogodek); ter Romunija.

 

Prijave na BASF Innovation Hub 2022 bodo odprte vse do 16. septembra 2022. Zato vas vljudno prosimo, v kolikor je le mogoče, da javni poziv za sodelovanje objavite na spletni strani fakultete, ga posredujete naprej prek internih novic, morda povežete s centrom za karierni razvoj ali informacijo o natečaju vključite v kakšno drugo obliko komunikacije, ki jo uporabljate. Izključno z namenom, da bi raziskovalce in študente, za katere menite, da bi jih sodelovanje v BASF Innovation Hub 2022 natečaju zanimalo, z njim tudi seznanili.


Več informacij in časovnico najdete na spletni strani: join-innovationhub.com, lanskoletni dogodek pa si lahko ogledate na uradnem kanalu dogodka (YouTube).

Tags: Program: VS,UN,MAG,DR
Letnik: 1. letnik,2. letnik,3. letnik
Način: Redni,Izredni
Lokacija: Krško, VelenjeEdit tagsSplošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike