Orodje za dostopnost

Razpisane so volitve v Študentski svet, ki je najvišji organ demokratičnega odločanja študentov na Univerzi v Mariboru.


 

Člani študentskega sveta soodločajo in sodelujejo pri soupravljanju univerze, vplivajo lahko na zadeve povezane s študenti, od sprejemanja letnega programa dela do podaje mnenj pri sprejemanju in sprememah pravilnikov in aktov, ki urejajo študij.

Objavljen je Sklep o razpisu rednih volitev v Študentski svet Univerze v Mariboru, ki ga izdaja prorektorica za študentska vprašanja Univerze v Mariboru, Nomi Hrast za:

  • člane Študentskega sveta Univerze v Mariboru iz članic Univerze v Mariboru ter Študentskih domov Univerze v Mariboru, in za
  • namestnike članov Študentskega sveta Univerze v Mariboru iz članic Univerze v Mariboru ter Študentskih domov Univerze v Mariboru.

Študentski svet Univerze v Mariboru sestavljajo predstavniki posameznih članic Univerze v Mariboru in Študentskih domov Univerze v Mariboru, tako da so enakopravno zastopani interesi vseh članic Univerze. Tako ima torej vsaka fakulteta in Študentski domovi UM po 2 predstavnika.

 

Člane Študentskega sveta Univerze v Mariboru volijo študentski sveti članic Univerze v Mariboru ter Študentski svet stanovalcev študentskih domov Univerze v Mariboru.

Mandatna doba članov Študentskega sveta Univerze v Mariboru traja dve leti oziroma do konstituiranja novoizvoljenega Študentskega sveta Univerze v Mariboru.

 

Sklep o razpisu volitev v Študentski svet Univerze v Mariboru ter ostale informacije o kandidiranju so na voljo na povezavi.

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike