Orodje za dostopnost

Študenti FE UM so se uvrstili v polfinale košarkarske in nogometne lige.


Po zmagi v četrtfinalnih tekmah košarkarske in nogometne lige UŠL za prvaka Univerze v Mariboru, v ponedeljek, 18. 3. 2024, so se študenti Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru uvrstili v polfinale, ki se bo odvijalo v ponedeljek, 25. 3. 2024. 

 

 

 

 

 

V polfinalu košarkarske in nogometne lige se bodo študenti Fakultete za energetiko UM pomerili proti ekipi iz Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko UM.

 

Iskrene čestitke in obilo uspeha tudi na prihodnjih tekmah!

 

Univerzitetna športna liga za prvaka Univerze v Mariboru je tradicionalno tekmovanje, ki ga organizira Študentski svet Univerze v Mariboru in v katerem se pomerijo ekipe fakultet Univerze v Mariboru. Ekipe študentov se lahko pomerijo v nogometu, košarki in odbojki, ekipe študentk pa v odbojki. Univerzitetna športna liga za prvaka UM je zasnovana v obliki ligaškega sistema, kjer se ekipe med seboj pomerijo v rednem delu tekmovanja. Po odigranih tekmah sledi izločilni del, kjer najboljše ekipe napredujejo v naslednje kroge tekmovanja. Najboljše ekipe fakultet se kasneje pomerijo v finalu.

 

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike