Orodje za dostopnost

Objava 23. 2. 2024

SEJEM MOBILNOSTI v torek, 5. marec 2024, v živo ob 12. uri

Na dogodku se boš seznanil s programom Erasmus+, od tujih študentov iz več kot 20 držav boš prejel informacije o njihovih državah in institucijah ter na splošno o študentskem življenju na izmenjavah. Na sejmu pa bodo prisotni tudi Erasmus koordinatorji fakultet, študenti Erasmus ambasadorji in predstavniki Mednarodne pisarne, ki vam bodo na voljo za vse odgovore.

 

Sejem ti omogoča, da spoznaš tuje študente iz vse Evrope, kar bo obogatilo tvojo mrežo poznanstev in ti omogočilo, da razširiš svoj mednarodni krog prijateljev.

 

Jezikovni tečaji: Univerza v Mariboru v okviru programa Erasmus+ organizira za študente tečaje tujih jezikov. Na voljo so tečaji tujih jezikov različnih stopenj. Prijave na tečaje se bodo zbirale na Sejmu mobilnosti!

 

 

GREMO NA ERASMUS! v četrtek, 7. marec 2024, spletno srečanje preko MS Teams (koda: n6pz7xu) ob 17. uri

 

Te zanimajo informacije o izmenjavah preko programa Erasmus+? Pridruži se nam na spletnem dogodku Gremo na Erasmus!

 

Predstavitev aktualnega razpisa za študij v tujini

Predstavitev aktualnega razpisa za praktično usposabljanje v tujini

Predstavitev aktualnega razpisa za kratkotrajne intenzivne programe (KIP)

Predstavitve študentov, ki so se Erasmus+ izmenjave že udeležili

 

 

Objava 6. 2. 2024

Obveščamo vas, da je objavljen Razpis za sofinanciranje mobilnosti študentov z namenom študija v tujini Erasmus+ 2024/2025. Razpis je objavljen v slovenskem in angleškem jeziku na spletni strani https://www.erasmusplus.um.si/studij/prijava/erasmus-razpisi/

 

Prav tako so objavljeni posodobljeni seznami partnerskih institucij. Dostopni so na https://erasmusplus.um.si/studij/kam/

 

Objava 16. 11. 2023

Vabimo vas na Erasmus+ dogodek na Fakulteti za energetiko UM, ki bo v ponedeljek, 4. decembra 2023, od 15.30 dalje, na Fakulteti za energetiko v Velenju v predavalnici M3-105. Predstavili bomo nove razpise za Erasmus+ mobilnosti, mobilnosti za poletni semester  ter Poletno šolo FE UM Obnovljivi viri energije, ki smo jo izvedli v mesecu septembru. Dogodek bomo zaključili s pogostitvijo in druženjem v prostorih Galactice v Velenju.

Za udeležbo na dogodku se prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., in sicer do petka, 25. novembra 2023. Iz Krškega bo organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

 

Objava 18. 9. 2023

KDO SO ERASMUS AMBASADORJI?
Erasmus ambasadorji so študenti volonterji, ki so se že udeležili vsaj ene mobilnosti z namenom študija in / ali opravljanja prakse v programu Erasmus+ na visokošolski instituciji iz programskih držav (države EU, Norveška, Islandija, Lihtenštajn, Severna Makedonija, Turčija, Srbija), so vpisani na študijski program na UM, imajo veljavni status študenta in želijo deliti svoje izkušnje o študiju v tujini z drugimi študenti UM.
 
Več informacij dobiš tukaj.

 

Objava 19.5.2023

Vabimo vas na Erasmus+ dogodek na Fakulteti za energetiko UM, ki bo v sredo, 31. maja 2023, od 17.30 dalje, na Fakulteti za energetiko v Krškem v predavalnici P202. Predstavili bomo Kratke intenzivne programe (KIP) ter Poletno šolo FE UM Obnovljivi viri energije. Erasmus+ dogodek na Fakulteti za energetiko se bo zaključil s pogostitvijo in druženjem v prostorih Vanilije v Krškem.

Za udeležbo na dogodku se prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., in sicer do petka, 26. maja 2023. Iz Velenja bo organiziran brezplačen avtobusni prevoz, z odhodom ob 15.30 uri s parkirišča pod Galaktiko in povratkom v Velenje ob 00.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike