Orodje za dostopnost

20. september 2024 ob 11:00


Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru vas vabi na Dan odprtih vrat, ki bo potekal na Inštitutu za energetiko (Vrbina 18, Krško), 20. septembra 2024 ob 11. uri. Prijave za udeležbo zbiramo na povezavi.

 

Dan odprtih vrat

 

 

Naša fakulteta poleg primarne dejavnosti izobraževanja opravlja tudi raziskovalno dejavnost s področja energetike. Infrastruktura in potrebna oprema za raziskovanje sta umeščeni v kompleks Inštituta za energetiko, kjer se izvajajo interdisciplinarne raziskave s poudarkom na raziskovalni odličnosti. V obliki temeljnih in aplikativnih raziskav oblikujemo nova znanja, izdelke, procese in storitve, ki dvigujejo konkurenčnost gospodarstva. S tem prispevamo k trajnostnemu razvoju družbe.

Vabimo vas, da se nam pridružite in spoznate naše delo ter dosežke. Dogodek bo priložnost za ogled naših laboratorijev, predstavitev raziskovalnih projektov in pogovor z našimi strokovnjaki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pravno obvestilo o varovanju osebnih podatkov – fotografije in posnetki

»Na vseh dogodkih projekta oooZnanost! poteka snemanje in fotografiranje z namenom promocije in poročanja o dogodku. Če vstopite na lokacijo (spletnega) dogodka, boste lahko posneti in fotografirani. Z vstopom na to lokacijo, dajete dovoljenje organizatorjem in Evropski komisiji, da vas lahko snemajo, fotografirajo, zvočno snemajo in uporabijo vaše posnetke po lastni presoji. Obiskovalci zato ne boste uveljavljali nobene odgovornosti proti organizatorjem in Evropski komisiji v zvezi z zgoraj navedenim. V kolikor se z zgoraj navedenim ne strinjate, vljudno prosimo, da s tem seznanite organizatorje na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. E-sporočilu obvezno priložite visokokakovostni sken fotografije z osebnega dokumenta, da vas lahko organizator izloči iz vseh posnetkov in fotografij skupaj z navedbo, na kateri lokaciji in katerega dne bi lahko bili posneti s strani organizatorjev. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov Univerze v Mariboru je izr. prof. dr. Miha Dvojmoč (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).«

 

Legal notice on the protection of personal data - photos and recordings

“Photography and filming are taking place at all oooScience! project events to promote and report on the events. If you enter the event's (virtual) area, you may be filmed and have your picture taken. By entering this area, you are giving consent to the organisers and the European Commission to film, photograph, and make sound recordings of you and to use such recordings and images at their discretion. You hereby release the organisers and the European Commission from any liability concerning the above. If you disagree with the above, please inform the organisers at Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Be sure to attach a high-quality scan of the photo from your ID to the e-mail so that the organiser can exclude you from all records and photos, including oooScience! event's location and the date on which you participated in the event. The authorised person for data protection at the University of Maribor is Assoc. Prof. dr. Miha Dvojmoč (PhD) (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).”

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike