Orodje za dostopnost

Inštitut je svoja vrata odprl v sredo, 19. 5. 2021, ob 11.30

 

 

 

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo, 19. 5. 2021, ob 11.30 v okviru informativnega dne za podiplomski študij in Evropske noči raziskovalcev organizirala Dan odprtih vrat Inštituta za energetiko FE UM. Dogodek je potekal na daljavo v spletnem okolju MS Teams.

V okviru dogodka smo se virtualno sprehodili po prostorih Inštituta za energetiko Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru ter predstavili dejavnosti, ki se izvajajo v laboratorijih inštituta.

 

Za vse, ki se dneva odprtih vrat niste uspeli udeležiti, smo pripravili tudi posnetek dogodka, do katerega lahko dostopate na naslednji povezavi.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.

 

Opozorilo:

Na vseh (spletnih) dogodkih Evropske noči raziskovalcev 2021 projekta ZATE poteka snemanje, narejene bodo tudi fotografije oz. zaslonske slike. Udeleženci in organizatorji bodo posneti in fotografirani. S klikom na povezavo za udeležbo na spletnem dogodku dajejo udeleženci dovoljenje organizatorjem in Evropski komisiji za snemanje, fotografiranje in zvočno snemanje in uporabo posnetkov po lastni presoji. Udeleženci zato ne bodo uveljavljali nobene odgovornosti proti organizatorjem in Evropski komisiji v zvezi z zgoraj navedenim.

 

Na dogodku posredovane vsebine, informacije in stališča so avtorjeva in ne odražajo nujno stališč ali mnenj EU.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike