Orodje za dostopnost

Podelitev diplom je potekala v sredo, 9. junija 2021, ob 16.00 na gradu Rajhenburg.

 

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo, 9. junija 2021, podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2019/2020 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

 

Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, je diplome prejelo 15 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 4 študenti univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 6 študentov magistrskega študijskega programa Energetika.

 

Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, izr. prof. dr. Sebastijan Seme, prorektorica za kakovost, kadre in pravne zadeve Univerze v Mariboru, red. prof. dr. Janja Hojnik, ter prodekan za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, Klemen Srpčič. Slovesnost so z nastopi v prijetnem ambientu velike dvorane zaokrožili učenci Glasbene šole Krško.

 

V dvanajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 187 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 102 študenta univerzitetnega študijskega programa Energetika, 125 študentov magistrskega študijskega programa Energetika, ter 2 študenta doktorskega študijskega programa Energetika.

 

Nekaj utrinkov s podelitve:

 

 

 

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike