Orodje za dostopnost

2. septembra 2021 so se srečali člani Alumni kluba FE UM

 

V četrtek, 2. septembra 2021, je v prostorih Inštituta za energetiko Univerze v Mariboru potekalo 3. srečanje Alumni kluba Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, v katerega so vključeni bivši študenti Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, ki so študij uspešno zaključili na I., II. ali III. stopnji.

 

Po uvodnem pozdravu dekana fakultete, prof. dr. Sebastijana Semeta, ter prodekana za študentska vprašanja, Klemna Srpčiča, je dekan predstavil najpomembnejše dosežke Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, najodmevnejše projekte in pridobitve v zadnjem obdobju ter najpomembnejše dolgoročne cilje fakultete v naslednjih letih.

 

Osrednji del srečanja je bil rezerviran za strokovno predavanje poslovnega direktorja GEN energije d.o.o., Danijela Levičarja, MBA, z naslovom »Strateški pogled na razvoj energetike«.

V zaključku so svoja vrata odprli tudi laboratoriji Inštituta za energetiko Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, kjer je bila predstavljena tudi najnovejša raziskovalna oprema, ki jo je fakulteta pridobila v letu 2021.

 

Kot je že običajno, je zaključek minil v znamenju navezovanja stikov med udeleženci ter obujanju spominov na študentska leta, letos sicer v malce okrnjeni obliki zaradi upoštevanja ukrepov za preprečevanje okužb z virusom SARS-CoV-2.

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike