Arhiv novic

Na spletnem mestu AIPS je na voljo posodobljena INFOGRAFIKA za spremljanje napredka pri študiju

Spoštovani študenti in študentke!

 

Spodbujamo vas, da tudi v letošnjem študijskem letu spremljate svoj napredek pri študiju z infografiko o spremljanju napredka v spletnem AIPS-u, ki smo jo razširili z novimi prikazi.

 

Nadgradnja je bila usmerjena primarno na vaše predloge.

 

🔹 Kako vključiti infografiko?

Po prijavi v spletno mesto aips.um.si, poiščite funkcionalnost v zavihku Študij. Ob prvem vklopu/nadgradnji je treba najprej potrditi izjavo.

 

🔹 Kako deluje infografika?

Infografika je personalizirana in se dnevno posodablja. V njej so prikazani različni diagrami napredka. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani moja.um.si > Študij > Spremljaj svoj napredek pri študiju.

 

🔹 Druge koristne informacije?

Za uspešnost pri študiju ste v največji meri odgovorni in zaslužni sami. Pri tem pa smo vam na Univerzi v Mariboru v pomoč in podporo. Ne spreglejte vsebin, ki so za vas pripravljene na podstrani Študentskega središča.

 

Preberete si lahko več o preprečevanju odlašanja pri študiju in raziščete še druge koristne smernice. Vabimo vas, da spremljate novice na moja.um.si, in da sledite Univerzi v Mariboru na družbenih omrežjih Facebook in Instagram, kjer so objavljene koristne vsebine in obvestila o dogodkih za študentke in študente.

 

 

 

 

Tags: Edit tags

Arhiv novicSplošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike