Orodje za dostopnost

Tekmi za 3. mesto bosta potekali 9. aprila 2024.


Polfinalna tekma košarkarske lige Univerzitetne športne lige za prvaka Univerze v Mariboru se je za ekipo Fakultete za energetiko končala z rezultatom 43:33 v prid ekipi iz Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Tekma za tretje mesto, na kateri se bo ekipa Fakultete za energetiko pomerila proti ekipi iz Filozofske fakultete bo potekala 9. aprila 2024.

 

 

Boj za tretje mesto čaka tudi nogometno ekipo, ki se bo 9. aprila 2024 pomerila proti ekipi iz Ekonomsko-poslovne fakultete. Polfinalna tekma se je za ekipo Fakultete za energetiko zaključila z rezultatom 2-1 v prid ekipi Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

 

 

 

 

 

 

Iskrene čestitke in obilo uspeha na naslednji tekmi!

 

 

 

 

 

 

Univerzitetna športna liga za prvaka Univerze v Mariboru je tradicionalno tekmovanje, ki ga organizira Študentski svet Univerze v Mariboru in v katerem se pomerijo ekipe fakultet Univerze v Mariboru. Ekipe študentov se lahko pomerijo v nogometu, košarki in odbojki, ekipe študentk pa v odbojki. Univerzitetna športna liga za prvaka UM je zasnovana v obliki ligaškega sistema, kjer se ekipe med seboj pomerijo v rednem delu tekmovanja. Po odigranih tekmah sledi izločilni del, kjer najboljše ekipe napredujejo v naslednje kroge tekmovanja. Najboljše ekipe fakultet se kasneje pomerijo v finalu.

 

 

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike