Orodje za dostopnost

Prehrana

 

 

 

Študenti Fakultete za energetiko se lahko vključijo v sistem subvencionirane študentske prehrane, s katerim imajo omogočeno nižjo ceno obrokov v izbranih restavracijah. Za vključitev je potrebna prijava na spletni strani ter obisk točke subvencionirane študentske prehrane (potrebujete številko prijavnice, osebni dokument, potrdilo o vpisu in mobilni telefon). Najbližja točka SŠP študentom Fakultete za energetiko je v Brežicah oziroma v Celju, seznam gostincev, kjer lahko študenti koristijo subvencijo, pa je na voljo na spletni strani SŠP.

 

Trenutni seznam ponudnikov subvencionirane prehrane:

 

Krško:

Restavracija City, Stara krška pizzerija, Pizzerija Fontana, Restavracija Adrenalina

 

Velenje:

Restavracija La Donna, Restavracija Kolodvorska, Maš za mal'co, Hotel Paka, Restavracija Orange, Restavracija DK, McDonald's Velenje, Pizzerija Valun, Popolna skleda

 

 

Nastanitev

 

Za študente Fakultete za energetiko so na voljo sobe v mladinskih hostlih na obeh lokacijah, prav tako nudi za študente posebno ponudbo v Krškem tudi Hotel City. Možen je tudi privaten najem sob pri zasebnikih v Krškem in Velenju.

 

Krško:

 

MC Hotel

 

 

 

MC Hotel deluje v mansardnem delu objekta Mladinski center Krško, ki je lociran v središču mesta. Namenjen je tako mladim kot tudi starejšim in ima na voljo 28 ležišč.

 

Kontakt:

tel: +386-7-488-22-87

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Hotel City

 

 

Del Hotela City je urejen kot študentski dom za bivanje študentov Fakultete za energetiko UM. V restavraciji hotela lahko študenti koristijo tudi subvencijo za prehrano.

 

Kontakt:

tel: +386-7-488-03-00

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Zasebniki


Velenje:

 

Mladinski hotel Velenje

 

 

 

 

Mladinski hotel Velenje leži 500 m od centra mesta Velenje in glavne avtobusne postaje. Nahaja se ob reki Paki nasproti Osnovne šole Livada. Popolnoma obnovljen in atraktiven objekt šteje 58 ležišč v dvoposteljnih do šestposteljnih sobah. Gostom so poleg osnovne storitve, ki zajema nočitev, prevleko za posteljnino, brisačo, omarico s ključkom, uporabo interneta in skupne kuhinje, na voljo tudi avtomati s toplimi, hladnimi napitki ter prigrizki in pranje perila.
Vsem velenjskim študentom nudijo enoposteljne sobe apartmajskega tipa (do 2 sobi si delijo kuhinjo) in dvoposteljne sobe apartmajskega tipa (2-4 osebe si delijo kuhinjo). Pogoj za prijavo je urejen status o šolanju.


Zasebniki

Tags: Edit tags

Univerza v Mariboru

Inštitut za energetiko

Splošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 

Piškotki

Izjava o dostopnosti

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike