Prehrana

 

 

 

Študenti Fakultete za energetiko se lahko vključijo v sistem subvencionirane študentske prehrane, s katerim imajo omogočeno nižjo ceno obrokov v izbranih restavracijah. Za vključitev je potrebna prijava na spletni strani ter obisk točke subvencionirane študentske prehrane (potrebujete številko prijavnice, osebni dokument, potrdilo o vpisu in mobilni telefon). Najbližja točka SŠP študentom Fakultete za energetiko je v Brežicah oziroma v Celju, seznam gostincev, kjer lahko študenti koristijo subvencijo, pa je na voljo na spletni strani SŠP.

 

Trenutni seznam ponudnikov subvencionirane prehrane:

 

Krško:

Restavracija City, Stara krška pizzerija, Pizzerija Fontana, Restavracija Adrenalina

 

Velenje:

Restavracija La Donna, Restavracija Kolodvorska, Maš za mal'co, Hotel Paka, Restavracija Orange, Restavracija DK, McDonald's Velenje, Pizzerija Valun, Popolna skleda

 

 

Nastanitev

 

Za študente Fakultete za energetiko so na voljo sobe v mladinskih hostlih na obeh lokacijah, prav tako nudi za študente posebno ponudbo v Krškem tudi Hotel City. Možen je tudi privaten najem sob pri zasebnikih v Krškem in Velenju.

 

Krško:

 

MC Hotel

 

 

 

MC Hotel deluje v mansardnem delu objekta Mladinski center Krško, ki je lociran v središču mesta. Namenjen je tako mladim kot tudi starejšim in ima na voljo 28 ležišč.

 

Hotel City

 

 

Del Hotela City je urejen kot študentski dom za bivanje študentov Fakultete za energetiko UM. V restavraciji hotela lahko študenti koristijo tudi subvencijo za prehrano.


Zasebniki


Velenje:

 

Mladinski hotel Velenje

 

 

 

 

Mladinski hotel Velenje leži 500 m od centra mesta Velenje in glavne avtobusne postaje. Nahaja se ob reki Paki nasproti Osnovne šole Livada. Popolnoma obnovljen in atraktiven objekt šteje 58 ležišč v dvoposteljnih do šestposteljnih sobah. Gostom so poleg osnovne storitve, ki zajema nočitev, prevleko za posteljnino, brisačo, omarico s ključkom, uporabo interneta in skupne kuhinje, na voljo tudi avtomati s toplimi, hladnimi napitki ter prigrizki in pranje perila.
Vsem velenjskim študentom nudijo enoposteljne sobe apartmajskega tipa (do 2 sobi si delijo kuhinjo) in dvoposteljne sobe apartmajskega tipa (2-4 osebe si delijo kuhinjo). Pogoj za prijavo je urejen status o šolanju.


Zasebniki

Tags: Edit tagsSplošni podatki

 

Univerza v Mariboru

Fakulteta za energetiko

Elektronska pošta: fe@um.si

 Krško

 

Hočevarjev trg 1

8270 Krško

Tel: +386 (0)7-6202-210

  Velenje

 

Koroška cesta 62a

3320 Velenje

Tel: +386 (0)3-7770-400

© 2017 Fakulteta za Energetiko. Vse pravice pridržane. - Prijava za skrbnike